Идеята на поредицата срещи е да се създаде среда за подготовка

...
Идеята на поредицата срещи е да се създаде среда за подготовка
Коментари Харесай

Цветанов във Враца: Северозападът е приоритет на правителството и това гарантира растеж в региона

„ Идеята на поредицата срещи е да се създаде среда за подготовка и реализация на идните местни избори. Преди тях ще се проведат изборите за европейски парламент, така че те могат да бъдат добър старт на предстоящия локален избор. Този избор ще бъде много  атрактивен, с локален акцент. Още от в този момент общинските съветници, кметовете на обитаемоте места и кметовете на общините би трябвало да започнат да мислят и да работят за следващият избор. Практиката демонстрира, а това е и немският модел – местната власт е гръбнакът на една партия. Местната власт е една войска от хора, които работят и са в постоянна комуникация с хоратаи и гласоподавателите ”. Това сподели във Враца ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той взе участие в областно събрание на структурата в града. Цветанов подчертава върху напъните, които поставя държавното управление за развиването на района.

„ Северозапада е необикновен приоритет, което подсигурява напредък. Но това не може да стане с магическа пръчка. В момента е предпочитано да се направи четирилентовия път сред Ботевград и Мездра. Има още доста какво да се желае, само че всичко това са процедури, които би трябвало да се изпълнят. Страната в този момент е постоянна. Средствата, които в този момент се влагат и по Оперативна програма „ Региони в напредък “- 624 млн. лв., и по Програмата за селските региони общо 1,5 милиарда лв., подсигуряват тази непоклатимост. В момента приоритет е образованието, като всяка последваща година парите в бранша ще се усилват. От 1 октомври се покачва и минималната пенсия на 200 лева Тези две ограничения възлизат на повече от 500 млн. лв.. Това трансформира живота на всички ни “, безапелационен бе Цветан Цветанов.

На срещата участваха народните представители от ГЕРБ Петя Аврамова и Красен Кръстев, общинският началник на партията Малина Николова, кметове на общини от ГЕРБ, общински ръководители и организационни секретари от региона.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР